Nieuwsbrief: 25 april Cancelled

Geachte GOLDEN YEARS liefhebber, 

Beste fuifbeest,

Het was een zware dobber maar de kogel is door de kerk. Om de beslissing van Belgische regering voor te zijn hebben wij met spijt in het hart de beslissing genomen om de “Bruges Golden Years Music” van 25 april te annuleren!

Bepaalde landen hebben reeds beslist om evenementen waar meer dan 500 mensen aanwezig zijn te verbieden en dit tot eind mei 2020. Daarom kunnen wij, in functie van de algemene gezondheid, niet wachten tot de Belgische regering ook deze beslissing neemt. We moeten nu een soort van “tous ensemblé-gevoel” hebben maar dan wel op een meter afstand. Vandaar onze vroegtijdige beslissing om de fuif te annuleren.

Als organisator kunnen en mogen wij de verantwoordelijkheid niet op ons nemen van de mogelijke gezondheidsrisico’s die het coronavirus met zich mee brengt.

Wij zitten echter niet stil en zullen alles in het werk stellen om toch wat extra publicteit te bezorgen voor onze trouwe sponsors, die wij dankbaar zijn voor hun begrip.

Positief blijven is de boodschap!

Wij hopen dat iedereen gezond mag blijven en kijken samen naar wat de toekomst ons brengt! Het is met zijn allen aftellen naar onze “Coronavirus vrije” “Bruges Golden Years Music” op zaterdag 10 oktober 2020. Opnieuw met met 3Dj’s ipv 2!

Heeft u reeds kaarten in voorverkoop gekocht? 

Geen probleem, breng de kaarten, na de periode van verplicht thuis blijven, terug naar het voorverkooppunt en de kaarten worden terugbetaald.

Voor de mensen die kaarten online kaarten hebben gekocht zal het bedrag van de aankoop terug op hun rekening worden overgschreven.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebbben geïnformeerd. 

Mocht u nog vragen hebben neem dan contact op via het contactformulier van onze website www.goldenyearsbrugge.be, via een privé bericht op onze Facebook pagina of stuur een e-mail naar goldenyearsbrugge@telenet.be.

 

We zien jullie graag op 10 oktober.

Bruges Golden Years Team.